3D dezinsectie restaurante completa pentru clienti fericiti si sanatosi (P)

Abia astept sa ies la restaurant cu cei dragi, sa ne alegem masa cea mai mare si sa stam la povesti in timp ce asteptam mancarea! In surdina, sa se auda muzica buna: „Emotie de toamna” sau „Lasa-mi, toamna, pomii verzi!”, cand totul in jur este colorat ca intr-un basm sau colinde cu versul si linia melodica pure de Craciun ne innobileaza sufletele.

Imi plac doua localuri. Unul amenajat intr-o pivnita: racoros vara si calduros iarna. Piatra aparenta, picturile de pe ziduri, podeaua din lemn masiv, totul aminteste de trecut. Celalat este italian, cu picturi masive, cu plafonul sculptat, cu peretii pictati si ei cu mult gust!

Aici portiile sunt generoase si mancarea sa te lingi pe degete, nu alta!

Exprimarea nu este eleganta, dar nu am gasit alt echivalent, sa spun ca nimeni nu lasa ceva in farfurie, cu toate ca noi, romanii, avem acest obicei.

La francezi este o dovada de impolitete sa iti pui mai mult, decat apreciezi ca poti manca…

Dar nu despre asta doresc sa va soun acum, ci despre restaurantele noastre favorite la care mergem cu placere, fiindca:

-nu ne-a fost niciodata rau dupa ce am mancat la ei. Am ales si mancaruri mai grele, deserturi mai sofisticate, dar ingredientele au fost proaspete, prepararea a decurs in coditii de maxima igiena, incat nici copiii nu au avut vreo problema, dupa ce ne-am intors acasa satuli si fericiti.

-oricate imagini cu soareci si gandaci de la alte restaurante am vedea la televizor, la ei se vad undeva, la vedere certificarile de calitate si dovezile ca pe aici trece periodic cea mai buna firma de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Tocmai dadusera la jurnal un restaurant plin de soareci si de gandaci la bucatarie si in punctul de pastrare a alimentelor, cand vecinii ne-au spus cu repros:

-Vedeti? Este cazul sa o mai rariti cu restaurantul! Chiar nu v-au pus pe ganduri imaginile de la stiri?

I-am raspuns ca nu imi pasa de alte restaurante, fiindca la cele la care ma duc eu cu cei dragi se face din trei in trei luni 3D dezinsectie restaurante completa si deratizare si cunoscand oamenii care presteaza aceste servicii nu as sta o clipa in cumpana sa nu mai iau masa acolo.

Dupa aparitia materialului de la stiri despre dezordinea care domneste in anumite restaurante, multi patroni s-au plans ca a scazut numarul clientilor si in acele momente s-au temut de faliment.

Singura masura eficienta care face sa paleasca orice acuzatie si orice suspiciune o reprezinta solicitare unei dezinsectii complete urmata de dezinfectie si deratizare firmei 3 D-deratizarecompleta.ro si expunerea certificatului ca orice consumator sa vada ca in localul respectiv sunt starpiti toti parazitii.

Ca sa curatati restaurantul de toti oportunistii care vin dupa resturile alimentare, nu trebuie sa inchideti mai multe zile, sa cheltuiti excesiv sau sa fiti nevoiti sa va duceti dupa echipa de deratizare si sa o aduceti cu masina personala impreuna cu echipamente, aparatura, recipiente si substante. Este de ajuns sa faceti programarea si vin ei la ora si data stabilite, cu tot ceea ce le trebuie.

Solicitarea serviciilor se face de la domiciliu, prin intermediul unor dispozitive conectate la internet. Si acestea pot lipsi, daca ati notat pe ceva numarul de telefon: 031 005 18 70.

dezinsectie restaurante

Cei invatati cu internetul au la dispozitie doua metode eficiente de a aduce echipa la fata locului pentru deratizare sau dezinfectie:

  1. scriu un e-mail, oferint toate datele de contact si adresa.
  2. completeaza formularul pus la dispozitie pe site.

Mai este cazul sa va spun ca in cazul in care vine un control si gaseste gandaci in bucatarie sau prin sala de mese, primiti o amenda usturatoare si vi se poate inchide localul?

Mai grav decat asta este insa pierderea clientilor si constiinta incarcata la gandul ca au venit oamenii cu incredere sa manace la voi, au platit cinstit si s-au ales cu boli grave! Ce ziceti de asta? Merita cei care v-au ajutat sa va afirmati una ca asta?

Apreciez patronii si managerii grijulii, care au in vedere aceste aspecte.

Pare de necrezut ca intr-un local nou, proaspat zugravit si izolat sa apara furnici, gandaci, sau soareci, dar omul prevazator ia in calcul si acest lucru si este prevazator.

Acolo unde ai impresia ca soarecii nu au pe unde patrunde, fac gauri in zid si tot vin!

Deratizarea completa face diferenta intre increderea deplina si lipsa de incredere, cand la televizor apar imagini despre bucatarii ale restaurantelor invadate de gandaci, de soareci si pline de mucegaiuri.

Nu poti sa nu ai incredere, cand stii cat de eficiente sunt substantele si cat de bine lucreaza echipa cu experienta de la 3 d-deratizarecompleta.ro. Nu ai cum sa renunti la iesirile in oras, cand citesti negru pe alb ca in locul pe care il frecventezi se fac curatari complete ale tuturor incaperilor din trei in trei luni, ca substantele folosite nu dauneaza oamenilor si ca recipientele si echipamentele folosite nu sunt aruncate peste tot, ci distruse intr-un loc sigur.

Firma numarul unu din tara la deratizarii imi da incredere in restaurantele unde mananc cu familia si cu prietenii.

cel.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.