Are nevoie o firma de avocatura de Certificareiso.ro? (P)

Raspunsul este pozitiv, fiindca orice furnizor de servicii si distribuitor de produse are nevoie de Certificareiso.ro.

In primul rand, firma respectiva isi are sediul intr-o cladire. Starea acesteia trebuie sa fie perfecta, iar salariatii si clientii care vin aici sa nu fie pusi in pericol. Certificarile iso demonstreaza cultura calitatii si faptul ca grija omului fata de om este un principiu important si sanatos de viata.

Imobilul respectiv trebuie sa aiba acoperisul in stare perfecta, instalatia electrica verificata periodic si reabilitata, cand este cazul, sa existe echipamente menite sa diminueze poluarea, fiindca o casa polueaza prin fumul pe care il emite.

Acolo unde nu exista pericole de incendii, de electrocutare, de asfixie sau de ranire, oamenii se simt in siguranta si pot lucra eficient.

Birourile trebuie sa functioneze dupa principii economice sanatoase, adica avocatii si clientii lor sau potentialii clienti sa invete sa stinga luminile din baie, sa inchida robinetele si usile, in special iarna, fiindca protejand resursele mediului ne protejam pe noi toti.

Firma de avocatura are si un manager care trebuie sa fie permannet factor de echilibru intre salariati, in special intre cei care  nu se inteleg si care induc o atmosfera tensionata in colectivitate.

Urmeaza site-ul oficial al firmei, fiindca multe echipe de avocati functioneaza in acest mod. Pagina trebuie sa fie prietenoasa cu vizitatorii, sa se incarce repede si sa ofere informatii utile, dar sa fie si securizata, in momentul in care exista formulare online aflate la dispozitia oaspetilor. Datele lor personale sa  nu poata fi accesate sau stocate de catre nimeni.

Un avocat si clientul sau discuta multe la fel ca un credincios cu preotul sau sau un elev cu profesorul sau. Avocatul are obligatia sa pastreze secretul profesional. Am impresia ca si daca acesta, prin absurd este un ucigas si marturiseste avocatului, omul legii nu are voie sa il dea de gol.

Certificareiso.ro

Certificarea iso da dreptul firmei de avocatura sa depuna dosarul, in cazul in care exista procese in care este implicat statul roman, ele avand miza mare, nu atat financiara, cat a notorietatii.

Aceste dovezi ale calitatii vor atrage clientii, fiindca orice om plateste mai mult avocatul, numai sa fie sigur ca isi va castiga dreptatea.

Nevoie de certificari iso au absolut toate cabinetele: de notariat, de radiografii dentare ( mai ales ca se lucreaza cu radiatii), de copiat si tradus acte, stomatologic, cabinet de logopedie sau psihologic, birou de asigurari sau cabinetul medicului de familie.

Am fost la multe astfel de cabinete si unele nu indeplinesc standardele elementare de functionare. La cabinetul unui medic de familie toaleta este incuiata, motivandu-se ca oamenii fac murdar in ea, dar stau batrani si bolnavi si 3-4 ore la coada, chiar daca si-au facut programari.

Uneori, cand ploua sau este foarte frig, oamenii stau afara, fiindca nu li se descuie nici sa stea pe hol si se intelege ca se imbolnavesc si mai tare.

De la multe scoli si gradinite mici, de cartier este adevarat, iarna iese pe cos un fum negru si urat mirositor de la carbuni. Exista cabinete care sunt deschise intr-un mediu plin de microbi si de igrasie provocand imbolnaviri grave si celor care lucreaza in el, dar si celor care sunt nevoiti sa treaca, sa isi rezolve problemele.

Certificarile iso sunt acte cu acoperire. Daca o firma poseda certificarea calitatii mediului, atunci cu siguranta ca ea nu polueaza si nu strica echilibrul mediului sub nicio forma. Exista si certificari care au in vedere protectia consumatorilor sau urmaresc fabricarea unui nou produs cu cele mai mici cheltuieli, urmarind cu atentie procesul din faza de proiect, pana la cea de finalizare a lui.

Existenta certificarilor a devenit deja o obisnuinta si in tara noastra, fiindca partenerii, colaboratorii, clientii au devenit mult mai pretentiosi si verifica atent existenta acestora, apoi apeleaza la servicii.

Da, iti este greu sa ceri unei firme de avocatura fara certificare sa te reprezinte intr-un proces, gandindu-te ca nu ai cum sa masori in mod corect onestitatea specialistilor, calitatea serviciilor, complexitatea apararii. Stiu o firma de avocatura cu certificari iso, care daca reprezinta clientul intr-un proces de rcuperare creante, se coupa si de executarea silita in pretul initial.

Sper ca ati inteles ca si la o spalatorie auto daca va duceti sau la o curatatorie chimica, certificarile sunt sfinte si daca sunt afisate la vedere, sa intrati cu incredere!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.