Cel mai bun pret rafturi metalice (P)

Pana sa merg in excursie in Turcia refuzam din start negocierea. Nu ma tocmeam si nu ma prefaceam ca nu am bani suficienti, cu toate ca nu sunt bogata. Mi se parea nedrept sa merg la piata si sa ma tocmesc cu cel care a dat cu sapa pe o arsita imposibila, a suportat ploile, vanturile si a muncit zi lumina. Nu voi considera niciodata ceapa, morcovii, cartofii, rosiile, castrevetii sau vinetele destul de scumpe, raportate la munca depusa pentru obtinerea lor!

Ei, a trebuit sa ajung la turci si sa fim dusi in vizita la tesatorie, tabacarie si bijuterie! La covoare eram novice, dar tot nu ma simt pacalita. Un tablou tesut ce reprezinta un peisaj m-a costat 200 de euro. Este deosebit si lumea se mira de el, plus ca se apropie si il pipaie curioasa.

Bijuteriile nu ma atrag prea mult. La tabacarie insa nu am rezistat! Era acolo o geaca din piele fina, verde, cu gluga si cu doua fete, care m-a cucerit pe loc. Nu am mai vazut acest model si mi-a placut pielea fina si croiala care ma avantaja.

S-au inceput negocierile. M-am uitat pe pretul pus facultativ si mi-am luat adio de la geaca mea din piele. 1500 de euro era mult prea mult fata de cat imi permiteam. Nu costa circuitul atat de mult. M-am intristat si am pus geaca la loc, desi imi venea perfect si ma prindea culoarea.

-Stati putin, m-a imbarbatat ghidul care vorbea perfect romaneste! De ce va nelinistiti si de ce renuntati asa de repede? Asezati-va la masa si scrieti suma pe care o puteti da pe geaca acesta. Scrieti cat aveti si veti vedea cum decurge negocierea!

Am privit-o in ochi si i-am multumit. Apoi am luat hartia si am scris 300 de euro, adica de 5 ori mai putin si i-am aratat-o turcului. A adaugat 15 euro la suma precizata de mine si am adjudecat obiectul fiind foarte fericita.

Constat ca principiul:”Spune cat ai! Scrie suma de care dispui!” functioneaza mai bine in Romania, cand vine vorba de pret rafturi.

Ca antreprenor, te poti afla in una dintre aceste situatii, iar solutiile vor corespunde perfect starii in care te afli:

  1. Ai bani si nu iti faci probleme. Pretul nu te incomodeaza sa comanzi cele mai bune rafturi metalice noi. Vei fi servit repede si bine si vei primi gratuit: consultanta, daca ai nevoie de ea, masuratorile, proiectarea rafturilor si montajul.
  2. Nu ai bani deloc, stai prost financiar, dar ai nevoie de rafturi metalice. Solicita oferte rafturi leasing, fiindca magazinul are o solutie si pentru cei aproape faliti, stiind cata nevoie este de rafturi metalice! Vei plati in transe, prima transa, cand faci rost de bani.
  3. Ai nevoie de rafturi pentru un timp, o activitate sezoniera si nu vrei sa te incarci cu ele. In cazul acesta inchiriaza-le, iar la sfarsitul perioadei, le inapoiezi!
  4. Ai bani putini si vrei rafturi. Au in stoc rafturi second-hand la fel de bune cum sunt cele noi, la un pret mul mai mic.

Nu esti bucuros de aceste posibilitati care demonstreaza hotararea vanzatorului de rafturi de a te ajuta cu price pret? Fara rafturi metalice nu poti sta, iar el iti ofera cel mai bun pret din Romania, cu toate ca stie ca nu poti sta fara ele.

Este un distribuitor care nu profita de ascendentul pe care il are asupra cumparatorului prin marfa indispensabila productiei, ci cauta o solutie avantajoasa pentru ambele parti.

Nu credeam sa apara in tara noastra un comerciant atat de moral si nu credeam ca exista astfel de relatii comerciale. Cel putin leasingul da mana libera in totalitate cumparatorului.

Este grozav de bine sa poti cumpara, sa te poti folosi de obietul acela si sa il poti plati cand vrei sau cand ai bani!

In conditiile prezentate mai sus, sper ca ati inteles de unde trebuie sa cumparati rafturile metalice din Romania, fiindca au cel mai bun pret si vin si la pachet cu o serie de gratuitati si asigura si transportul.

Plasati acum comanda, sa le primiti si sa va putei bucura de ele, utilizandu-le inainte de a le plati!

Rafturile metalice nu polueaza mediul fiindca sunt reciclabile, nici nu sunt facute in urma taierii aurului verde, cum se fac cele din lemn.

cel.ro

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.