De ce sa inveti limba engleza si ce carti iti trebuie (P)

De ce sa inveti limba engleza? Este o intrebare la care s-ar putea raspunde prin lucrari ample, insa si cateva cuvinte, pentru a te lamuri, sunt suficiente. In primul rand, trebuie sa stii ca studierea unei limbi straine, in general, iti va aduce numai avantaje

Un avantaj pe care il are invatarea unei limbi straine, inca din copilarie, este dezvoltarea excelenta a memoriei. Este stiintific demonstrat faptul ca centrii de limbaj din creier se dezvolta intr-un mod fabulos. Odata invatata prima limba straina, se vor invata foarte usor si altele pentru ca se vor dezvolta simtitor abilitatile de percepere, ascultare si reproducere a sunetelor.

Limba engleza este o limba de circulatie internationala, absolut necesara oriunde, daca tinem cont de gradul de raspandire al acesteia in lume. Pentru un job nou, pentru a avansa in cariera, pentru a comunica mai mult cu prietenii de alta nationalitate, adultii din ziua de azi trebuie sa cunoasca engleza.

Desi varsta ideala pentru a incepe studiul limbii engleze este copilaria, se poate incepe chiar si cand suntem adulti. Tot ce trebuie sa faci este sa iti gasesti putin timp la dispozitie si sa vrei cu adevarat.

Daca nu ai timp sau nu iti permiti sa achiti cursuri de limba engleza, iti recomandam cartile speciale. Libraria Delfin iti ofera o gama diversificata de carti engleza express publishing, care te pot ajuta in calatoria ta spre cunoasterea si aprofundarea limbii lui Shakespeare. Pe site, sunt disponbile peste 380 de titluri ale acestei edituri.

Vei gasi absolut tot ce te intereseaza, atat pentru tine, cat si pentru copilul tau. Poti alege dintre  manuale, auxiliare, suporturi de curs, carti de gramatica, materiale pentru examenele finale, antologii de lecturi suplimentare etc.

Aceste cursuri de engleza editura express publishing poti fi folosite impreuna cu alte cursuri sau individual. Aceste carti express publishing au rolul de a dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive si variate, precum redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, jocuri de rol, texte din surse contemporane, completarea spatiilor punctate, exercitii ce stimuleaza comunicarea, sectiuni de redactare si de pronuntie, formularea de intrebari sau raspunsuri, potrivirea cuvintelor cu imagini, extragerea informatiilor dintr-un text, rebusuri etc.

Dupa cum vezi, sunt extraordinare pentru oricine si pentru orice varsta. Cartile sunt disponibile pe diverse grade de pregatire, realizate in asa fel incat sa nu se sara nicio etapa de pragatire. Unele dintre aceste carti pot fi folosite chiar si la clasa, pentru elevii care isi doresc sa aprofundeze cat mai bine limba engleza.

Limba engleza este o moda, una benefica, care va tine inca multi ani de acum inainte. Tot ce tine de tehnica, tehnologie, lucrarile stiintifice, conferintele, concursurile internationale, se bazeaza, ca limba de comunicare, pe engleza.

Fie ca esti la nivel de incepator sau avansat si doresti sa iti intaresti cunostintele, sau pur si simplu vrei sa inveti de la zero limba engleza, Libraria Delfin pune la dispozitie carti si cursuri unice, cu o baza solida de teorie. Cartile sunt atent selectate, dintre cele mai bune, si te vor indruma pas cu pas spre indeplinirea obiectivelor academice dorite. Satisfactia si succesul sunt garantate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.