Distractie fara limite cu o trotineta electrica (P)

Sincer sa fiu, nu am avut pana acum o trotineta, insa am mers pe asa ceva, si pe cele clasice, la care este nevoie sa dai din picior pentru a prinde viteza dar si pe cele electrice, inca de pe la primele modele aparute, in mare parte pentru a le testa.

De la prima trotineta electrica pe care am condus-o mi-am dat seama ca acesta va deveni un trend de succes si ca multe persoane vor adopta acest nou mijloc de transport personal, beneficiile fiind vizibile din start.

O trotineta electrica este potrivita pentru orice categorie de varsta, atat pentru copii cat si pentru adulti. In timp ce copiii le pot folosi ca mijloc de a face miscare si de a se juca sau chiar de a merge cu ele la scoala, adultii le folosesc mai mult ca un bun si rapid mijloc de transport. Comparativ cu alte mijloace de transport, acestea ofera mult mai multe beneficii dar au si anumite dezavantaje.

Incepand cu partile rele ale acestora, am putea spune ca nu prea le putem utiliza atunci cand afara ploua fara sa ne udam si totodata, nu le putem utiliza nici iarna cand afara este zapada sau gheata. Ce-i drept, la cat de insorite si lipsite de zapada au fost iernile trecute, am putea spune ca devine din ce in ce mai accesibila o trotineta electrica.

Cat despre beneficiile pe care le poate aduce, acesta sunt destul de multe. In primul rand, poate inlocui cu succes o masina personala sau transportul in comun, pe distante scurte, desi cele mai noi modele sunt din ce in ce mai fiabile, rapide si au o autonomie mult mai mare. Fiind mici, compacte, acestea pot fi conduse atat pe trotuar cat si pe strada, ambele locuri fiind permise. Astfel, ne putem strecura cu usurinta prin  locurile aglomerate si ajungem la destinatie mult mai rapid.

Un alt aspect benefic al unei trotinete electrice este si acela ca ne ajuta sa facem miscare. Multi ar putea spune ca nu este atat de adevarat. Cu siguranta ca nu facem atat de multa miscare ca in cazul unei biciclete insa reusim totusi sa antrenam cateva grupe de muschi. De asemenea, ajungem la destinatie fara a depune atat de mult efort si fara sa transpiram, ca atunci cand am pedala.

Usurinta de utilizate permite manevrarea acesteia atat in spatii largi cat si in spatii mai restranse, o trotineta de calitate avand acceleratie si sisteme de franare eficiente, care sa ne permita sa circulam corect.

Faptul ca mai toate modelele se pot plia si nu sunt atat de grele, in ciuda componentelor in plus fata de cele clasice, trotinetele electrice pot fi transportate cu usurinta in mana, in masina sau chiar intr-un rucsac, in cazul celor de mici dimensiuni, pentru copii. De altfel, incarcarea lor nu dureaza atat de mult si dupa cum am precizat, au o autonomie destul de mare asa ca oriunde le-am lua, le putem utiliza fara probleme. Tot ce trebuie sa stim este locul potrivit de unde sa obtinem produse de calitate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.