(Guest Post) Sfaturi pentru vopsirea părului

O femeie când vrea să facă o schimbare de look, de regulă, își schimbă ceva la păr. În cele mai multe cazuri este vorba despre vopsirea părului pentru a-i schimba culoarea. Astfel, am pregătit câteva sfaturi interesante care-ți vor fi utile.

vopsirea părului

Înainte cu câteva zile de a te vopsi este recomandat să foloseșți un șampon mai puternic pentru a curată părul mai bine iar vopseaua se va prinde mai ușor. Acest tip de produs este indicat în special dacă folosești șampoane pe baza de silicon dar nu trebuie folosit decât ocazional.

Folosirea produsele pentru par care conțin siliocon nu este recomandată înainte de a te vopsi.

Când te vopseșți, părul nu trebuie să fie proaspăt spălat iar după vopsire trebuie să lași să treacă cel puțin o zi până să te speli pe cap.

De asemenea, pentru a rezista culoarea cât mai mult, este recomandat să te speli cu apă călduță și să foloseșți un șampon adecvat părului vopsit.

Părul vopsit trebuie protejat mai mult, mai ales pe timpul verii când soarele este puternic.

Un alt truc pentru menținerea intensității culorii și strălucirii părului este să nu foloseșți fixativ sau gel. Folosirea acestor produse, pe părul vopsit, vor crea un aspect mat și tern, în special pentru brunete. Pentru cele care vor să se vopsească brunete sau aleg o nuanță de castaniu trebuie să știe că aceste culori sunt indicate pentru un par degradat deoarece maschează foarte bine.

În cazul în care vrei să te vopseșți cu o nuanță castanie acasă, cel mai bine este să combini maro auriu cu un maro simplu, neutru. Astfel, nu rișți să-ți iasă culoarea părului portocalie.

De asemenea, pentru părul vopsit cu nuanțe de genul asta nu sunt recomandate șampoanele foarte puternice și spălatul foarte des pe cap.

În cazul în care părul este expus la soare intens trebuie să folosească un sapon cu protecție UV deoarece nuanțele de roșcat se decolorează cel mai repede.

Nuanțele de blond sunt potrivite cel mai bine blondelor și șatenelor naturale. În cazul în care alegi să te vopseșți acasă este indicat să alegi culori reci sau neutre. Recomandat este să apelezi la sfatul unui specialist deoarece acest tip de vopsea este cel mai pretențios de aplicat, mai ales în cazul nuanței blond platinat.

Pentru îngrijirea acestui tip de culoare este recomandat să nu fie folosite produse pe baza de alcool.

Categorii Diverse
cel.ro

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.