Interviu cu Simona Giosu

  1. Bună, pentru început aș vrea să ne spui câte ceva despre tine.

Salut, eu sunt Simona. Am 25 de ani, sunt pasionată de scris, de SEO și de Social Media. Iubesc să îmi pozez cățelul (adevărul este că și el e tare simpatic! :D), să ies la plimbări lungi și să citesc.

  1. Cum ai luat decizia de a-ți deschide blog și ce dificultăți ai întâmpinat în acest proces?

Decizia de a îmi deschide un blog am luat-o când lucram la o agenție de web design, în anul 2015. Mi s-a părut foarte palpitantă ideea de a avea un domeniu cu numele meu, unde pot să scriu ce vreau eu și cum vreau eu. Din fericire, eu nu am întâmpinat nicio dificultate. Coordonatoarea mea de atunci m-a îndrumat și m-a încurajat foarte mult, lucru pentru care o să îi mulțumesc mereu!

Ceea ce pot să spun însă, este că mi-a fost greu să încep să scriu și să mă exprim cât mai liber. Sigur, am început să scriu articole de îndată, însă nu mă reprezentau atunci. A durat o perioadă până să pot să dau frâu liber imaginației.

Interviu cu Simona Giosu

  1. Care sunt subiectele pe care le promovezi/despre care scrii pe blog?

Frumusete, trucuri pentru casa pe care le aplic si eu si imi place sa le impartasesc si cu oamenii din comunitatea mea, dar si subiecte cu si despre catei.

  1. Îți promovezi blogul în vreun fel sau te bazezi 100% pe traficul organic?

Îmi promovez blogul pe Facebook, dar și pe Instagram. Consider că nu este niciodată bine să ne bazam doar pe traficul organic.

  1. Care este cel mai mare avantaj în a avea un blog propriu? Dar dezavantaj?

Cel mai mare avantaj îl reprezintă expunerea, iar cel mai mare dezavantaj îl reprezintă tot expunerea. Zic asta pentru ca tinzi să îți expui din ce în ce mai multe aspecte din viața personală atât pe blog, cât și în Social Media. Acesta este și un avantaj pentru că în acest fel, oamenii din comunitatea ta ajung să te cunoască și să empatizeze cu tine. Și uite așa, se creează legături și prietenii!

  1. Care este cel mai important lucru câștigat de pe urma blogului?

Îmi place enorm de mult să aud că oameni dragi mie, dar cu care nu am mai vorbit de mult timp, dar și oameni pe care îi admir, îmi urmăresc blogul și activitatea. Pentru mine, acesta este cel mai important lucru pe care îl câștig mereu datorită blogului meu!

  1. Pe lângă blog, ce alte hobby-uri sau pasiuni mai ai?

Când îți pune cineva întrebarea asta, îți dai seama cam cât de plictisitoare este viața ta. :)) Sunt pasionată de make-up, îmi place să mă plimb cu cei dragi mie, să călătoresc, dar și să experimentez în bucătărie.

  1. Ce film sau serial recomanzi prietenilor?

Le recomand să îmi urmărească blogul pentru că postez acolo și recomandări de filme foarte frumoase. Pentru cine nu a văzut încă, recomand din inimă serialul FRIENDS. Trebuie neapărat să îl vedeți!

  1. Care este melodia pe care ai putea s-o asculți toată viața pe repeat?

Pentru că tot discutam de recomandări de filme, am văzut recent “Faci sau Taci”, un film românesc regizat de Iura Luncașu, film pe care vi-l recomand cu drag. Și din coloana sonoră face parte și melodia “Ciprenko & T.Y.A. – Ohana”, o melodie pe care aș asculta-o toată vara și care mă duce cu gândul la mare, plajă, prieteni și distracție!

  1. Ai vreun mesaj pentru cei care au citit acest interviu.

Mulțumesc că ați avut răbdare să citiți până la capăt și vă recomand să urmăriți în continuare JoCurios.ro pentru ca promite lucruri foarte faine!

Pe Simona o găsiți pe SimonaGiosu.ro unde scrie niște articole foarte faine despre subiectele despre care v-a povestit mai sus.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.