Orice firma are nevoie de servicii de contabilitate profesioniste (P)

Orice afacere, fie ea mica, mare sau mijlocie are nevoie de un contabil acreditat. Contabilitatea este una dintre meseriile care nu pot fi facute fara o diploma, dar mai ales nu poate fi facuta de către proprietarul firmei sau de catre apropiati ai acestuia.

In continuarea articolului vorbim despre avantajele pe care le ofera o astea de firma unui antreprenor si de ce e bine ca acest serviciu sa fie externalizat.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care il ai daca alegi sa lucrezi cu o firma de contabilitate este acela ca nu trebuie sa iti mai faci griji pentru eventualele schimbari din codul fiscal. O data cu aparitia lor, firma care se ocupa de tine te va contacta si iti va aduce la cunostinta schimbarile alaturi de ceea ce trebuie facut pentru a ramane in legalitate cu partea financiara a afacerii.

Printre celelalte avantaje se numara si faptul ca nu mai trebuie sa stai la cozi la institutiile. De asemenea, nici de rapoarte si declaratii de venituri nu te vei ocupa asa ca vei avea timp sa te ocupi doar de bunul mers al afacerii tale. De exemplu daca alegi servicii contabilitate Bucuresti, firma va avea un reprezentant sau chiar sediul in Bucuresti si il va trimite la ANAF si la celelalte institutii de ori cate ori ai nevoie sa depui acte sau rapoarte.

Un exemplu de asfel de firma de contabilitate este Keez care are o echipa de contabili gata sa lucreze pentru tine si sa iti ofere asistenta ori de cate ori ai nevoie. Iar atunci cand vorbim de pret servicii contabilitate, ei bine exista oameni care ar argumenta faptul ca e mai bine sa ai un contabil angajat pentru ca astfel il ai mereu langa tine. Ultima parte este doar partial adevarata. Un contabil va fi mereu intr-o firma daca aceasta este foarte mare. Cu toate astea, majoritatea firmelor aleg sa angajeze o firma pentru contabilitate deoarece au garantia ca acea firma lucreaza in beneficiul clientilor pentru a-si mentine renumele si va oferi servicii la un standard ridicat.

Unul dintre argumentele principale pentru care ar trebui sa apelezi la o firma, nu la un contabil angajat este ca platesti un serviciu, nu un salariu, dar si faptul ca se vor ocupa mai multi contabili de firma ta nu doar unu. Astfel, in cazul in care ai vreo problema sau intampini vreo dificultate le poti trimite un mail si mai multe persoane vor lucra in a rezolva acea problema.

In concluzie, firma de contabilitate te va salva de multe batai de cap, stat la cozi si grija modificarilor ce pot aparea in codul fiscal.

cel.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.