Ovb Romania asigurari de viata te invata sa lupti pentru viata ta si pentru calitatea acesteia! (P)

Primim viata la nastere in mod individual, fiindca incepem sa traim in uterul matern de la concepere. Numai ca in perioada intrauterina procesul se desfasoara in simbioza cu mama, tocmai de aceea toata viata ne simtim legati de aceasta fiinta draga si buna! In copilarie, parintii raspund pentru viata noastra, de aceea iau decizii in numele nostru, ne apara ca niste lei nimic rau sa nu ni se intample. Dar dupa aceea credeti ca viata curge lin si ca nu implica niciun efort din partea noastra?

Ovb Romania asigurari

Este adevarat ca mai primesc viata si cei care o raspandesc printre degete sau unii care o utilizeaza diabolic (tocmai se dezbate cazul monstrului din Caracal si simt o imensa apasare sufleteasca la gandul ca sunt contemporan cu el) canalizand orice act si orice fapta sa faca rau celor din jur.

Fiintele demne, copiii, adolescenti, adulti si batrani isi pretuiesc viata si lupta pentru ea sau o jertesc pe altarul binelui omenirii.

Asa a facut adolescenta care a sunat de trei ori la Politie sa fie salvata de la moarte de fortele de ordine, iar acestea au intervenit dupa ce criminalul a chinuit-o si i-a mutilat trupul perfect.

Lectia de morala este usturatoare si ma doare pana la lacrimi. Daca nu ar fi sunat ea dupa ajutor, probabil multe fete ar fi fost ucise si batjocorite.

Pe Alexandra o consider o eroina, un fel de mantuitor feminin  al frumusetii feminine si sunt sigura ca ea a fost intiata in lupta pentru a-si salva viata de timpuriu.

Sa speram ca nu vom avea nesansa sa ne intalnim cu astfel de agresori feroce, dar exista si alti factori care mai intai ne erodeaza sanatatea si dupa aceea viata. Iata cativa dintre acestia:

  1. Microbii care ne inconjoara: bacterii, virusi, acarieni. Toate aceste ostiri nevazute pot patrunde in organismul nostru si din cauza lor ne putem trezi imobili.
  2. Accidentele. Unele se produc din neatentie, altele din cauze independente de vointa umana, cert este ca accidentele grave ne complica viata.
  3. Stresul, ingrijorarile, munca excesiva pentru venituri in plus. Uitam ca suntem fiinte cu limite si cu nevoia de odihna, de hrana la timp si echilibrata, de liniste.
  4. Viciile si excesele. Ca sa nu dormim bem multa cafea, chiar daca avem tensiunea mare, fumam mult, consumam si alcool, ca sa uitam.

Asa ne trezim ca in loc sa avem grija maxima de viata noastra lovim puternic in ea printr-un comportament iresponsabil.

Ovb Romania asigurari de viata ne invata sa fim precauti cu investitiile pe termen lung si sa plasam viata in centrul atentiei. Avem datoria de onoare de actiona acum, cat suntem in putere si sanatosi pentru atunci cand puterile ne scad si avem nevoie de tratamente si de ingrijiri costisitoare.

Asigurarile mediate de OVB Romania sunt in prezent cele mai eficiente de acest tip din tara si cele mai solicitate datorita primelor substantiale pe care le ofera in caz de:

-imbolnavire si pierderea capacitatii de munca. Polita ii asigura titularului un loc in cea mai buna clinica privata si cele mai bune ingrijiri si tratamente. Unitatile medicale cu care asiguratorul are contract sunt dotate la standarde internationale. Aici investigatiile se fac rapid, fara programare, ca pacientii sa fie tratati din timp.

Simultan cu decontarea cheltuielilor de spitalizare, asiguratul primeste o suma lunara din care sa supravietuiasca.

-viata lunga si sanatate. Cand asiguratul a ajuns cu bine la sfarsitul perioadei contractuale si nu s-a intamplat nimic, asiguratul primeste bani in plus fata de cat a cotizat, fiindca la suma se adauga si dobanzile si beneficiile. Asa se ajunge la o suma frumusica economisita fara sa se simta, fiindca pretul asigurarii nu este deloc mare.

Am plecat de la un exemplu dureros, dar eroic al unei fete care a luptat pana la capat pentru viata ei si am ajuns la asigurarile OVB Romania.

OVB este regina pe piata asigurarilor fiindca rezista de 40 de ani in tari cu mari pretentii, iar numarul clientilor si al consultantilor financiari creste de la un an la altul.

In conditiile enumerate de mine nu are cum sa se intample altfel, mai ales ca si serviciile s-au diversificat.

In prezent cale mai solicitate asigurari OVB sunt: asigurarile de sanatate si de viata, asigurarea de locuinta si pensie facultativa. 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.