Un loc de joaca interior pentru copii – o afacere excelenta

Infiintarea unui loc de joaca de exterior sau interior pentru copii ofera un potential excelent de rentabilitate a investitiei respective. Modelul de afacere pentru locurile de joaca exterioare sau interioare variaza foarte mult, de la complexe foarte mari, cu castele sau piscina, pana la un loc de joaca mai traditional, cu gropi de nisip si leagane. Indiferent daca decideti sa cumparati o franciza sau sa va deschideti propria afacere independenta, faceti cercetarea de piata si faceti un plan detaliat inainte de a alege acest tip de afacere.

In cazul in care deja v-ati hotarat, puteti apela la Waterboyz, echipa alaturi de care puteti crea orice loc de joaca pentru copii doriti. Aceasta echipa, cu experienta, are un portofoliu de clienti ce au deschis afaceri de la 0, fara a avea nici cea mai mica experienta in acest domeniu. Nu a fost nevoie decat de o locatie si restul, adica amenajari locuri de joaca exterior si interior, a fost sarcina exclusiva a membrilor echipei.  Pentru a va asigura ca afacerea va functiona, sunt cativa pasi ce trebuie urmati. Verificati piata  in ceea ce priveste cresterea numarului de locuri de munca si tendintele de dezvoltare a locuintelor. Un oras care adauga noi locuri de munca si extinde locuintele este mai probabil sa atraga familii tinere pe piata. Evaluati si cat de mare este cererea in zona respectiva si daca mai exista astfel de locatii. In general, orasele mari sunt cele mai bune pentru a crea un asemenea loc.

Gasirea unui loc potrivit pentru activitatile de joaca pentru copii este deosebit de dificila. Aveti nevoie de un spatiu mare, de tip depozit, cu tavane inalte si mult suport pentru modificari. Vizibilitatea si parcarea mare sunt toate cerinte standard pentru a conduce afacerea. Modelul poate functiona intr-o zona cu vizibilitate redusa, dar necesita un acces convenabil. Fara vizibilitate, este nevoie de o strategie de marketing mai agresiva pentru a atrage atentia asupra afacerii.

O alta abordare este achizitionarea terenului si construirea de la zero. Aceasta strategie vine cu un cost mai mare, dar cu potential sa creasca in valoare. In plus, aici se poate amenaja pe timpul verii si un loc de joaca exterior, cu piscina, castele si tobogane gonflabile. Trebuie sa aveti spatiu, dar sa respectati si standardele de siguranta.

Cand totul este gata, organizati o deschidere extraordinara si invitati comunitatea pentru o zi de joaca gratuita. Setati-va pretul si oferiti o optiune pentru o taxa de zi sau pentru un abonament de membru. Marketingul este un proces bazat pe comunitate. Oferiti rezervari pentru intregul loc pentru petreceri onomastice sau aniversare si evenimente speciale. Faceti spatiul primitor si concentrati-va pe servicii impecabile pentru micutii clienti.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.