10 idei de articole pentru blog

Ca blogger e foarte greu să îți găsești inspirația pentru articole uneori și din acest motiv m-am gândit că ar prinde bine o listă cu idei de articole.

  1. Alege un serial și spune cititorilor ce îți place și ce nu la el. Listele cu seriale și cu recomandări de filme prind foarte bine, iar recenziile s-ar putea să te ajute și să-ți fidelizezi publicul. Cu toate astea trebuie să ai grijă să nu dai spoilere pentru a nu supăra oameni și să anunți încă din titlul că articolul pe care l-ai scris este unul 100% fără spoilere.
  2. Scrie despre motivele pentru care ți-ai făcut blogul și ce te-a determinat să continui. Eventual poți include și câteva obstacole pe care le-ai întâlnit pe drum și cum ai trecut de ele. Poveștile personale întotdeauna vor prinde.
  3. Sunt sute de site-uri cu imagini gratuite pentru articolele de pe blogul tău. Cum ar fi să scrii despre site-urile pe care le folosești tu? De exemplu eu folosesc pexels.com.
  4. Fă review unor produse pe care le folosești și fără de care nu poți să supraviețuiești. Poate că telefonul tău e cel mai important lucru din viața ta și ești foarte mândru de ceea ce știe să facă și vrei să spui și cititorilor sau poate din contră, te deranjează că oamenii sunt mult prea atenți la telefoane și vrei să ridici problema asta în articol. Aici au fost ideile la promoție, 1+1 gratis.
  5. Fă un articol de genul cel mai bun X sau top 10 lucruri care
  6. Care sunt metodele prin care reușești să economisești bani? Oamenii sunt foarte preocupați de partea financiară și vor căuta întotdeauna metode noi și creative pentru a economisi bani.
  7. Încearcă să faci un challenge timp de o săptămână și să povestești apoi cum a fost. Poți încerca să stai fără telefon 7 zile sau să mănânci numai legume. Imaginația este limita, dar te rog nu face ceva dubios care să te rănească.
  8. Fă un articol de tipul wishlist. Mulți oameni caută idei de genul pe google pentru a se inspira pentru propriile liste.
  9. Ai un tatuaj? ei bine atunci poți să scrii un articol și să spui cititorilor povestea din spatele lui.
  10. Povestește despre aventurile tale din liceu și ce a însemnat perioada aceea a vieții pentru tine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.