3 idei de afaceri de viitor

Daca esti in cautare de idei privind deschiderea unei afaceri de viitor, primul lucru pe care trebuie sa-l faci si de care musai trebuie sa tii cont este o analiza a pietei. Vorbim de un studiu amplu ce se desfasoara pe o perioada mai vasta de timp, in care sa analizezi bunul demers si piedicile afacerilor care te tenteaza, dar si dorintele oamenilor. Acest lucru te poate indruma catre alegerea profilului unei afaceri care ti se potriveste si care iti va asigura succesul.

Analizand piata competitiva a afacerilor din zona respectiva vei afla care sunt pasii pe care ii poti parcurge pentru a-ti transforma visul in realitate si la ce pericole te poti expune. In acelasi timp, oamenii de rand iti pot oferi sfaturi si idei gratuite privind deschiderea unei noi afaceri de viitor, pentru ca ei iti vor transmite o parere subiectiva privind nevoile lor si dezavantajele pe care le-au intampinat apeland la o alta firma cu profil similar al celei la care te gandesti. In principiu, o astfel de analiza poate reduce de pana la un milion de ori costurile asociate unui start-up eronat, al unui produs cu defecte, prevenind astfel declinul unei afaceri.

Iata si 3 idei de afaceri de viitor, care te pot ajuta sa ai un inceput pe masuraa asteptarilor tale si care te vor lansa intr-o cariera de succes.

Consilier accesorii si produse

Iti poti deschide o firma cu un concept inovator pe piata, prin intermediul careia sa oferi consiliere priving stabilirea celor mai buni distribuitori de accesorii, produse si servicii. De exemplu, pentru restaurante si firme de realizare evenimente, poti realiza contracte cu diferite firme ce ofera alimente, bauturi sau consumabile catering. Pentru costuri mici poti asigura succesul unor firme renumite cu profil deja cunoscut si sa te lansezi intr-o afacere de viitor. In acelasi timp poti gasi cele mai bune oferte si portofolii cu fel si fel de consumabile de unica folosinta, vesela de lux, accesorii pentru preparate sau farfurii de unica folosinta. Poti apela la evenimente si colaborari cu influenceri care sa-ti oere sansa de a te promova pe piata.

Agentie de influenceri

Daca tot vorbeam despre influenceri, aceasta lume este tot mai des pusa in centrul atentiei. Bloggerii si vloggerii aduna in jurul lor un public destul de vast si deseori fac campanii cu diferite firme. Astfel, poti actiona ca o agentie intermediara care sa stabileasca contactul intre agentiile de prestigiu si cei care pot promova diferite evenimente si/sau produse, pentru a le oferi sansa de recunoastere unor firme la inceput de drum, fie pentru a populariza alte firme, produse si servicii deja active pe piata.

Magazin online

Daca niciuna dintre aceste idei nu ti se potriveste sau ti se pare mult prea complicat, poti deveni tu insuti initiatorul unui start-up de succes. Iti poti creea propria firma online, extrem de simplu, prin intermediul cauia sa oferi produse si servicii diverse. Poti apela la afacerea cu haine, accesorii sau sa initiezi fel si fel de platfome de mentoring si dezvoltare. Alegerea iti apartine in totalitate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.