Afla si tu marile enigme ale omenirii cu ajutorul cartilor

Universul intotdeauna a ascuns multe mistere fata de noi si cu siguranta inca are multe despre care noi nu stim mai nimic. Nu putem cunoaste adevarul suprem, dar cand vine vorba de mistere, putem sa il lasam pe Radu Cinamar sa ne aduca la lumina o serie fascinanta de adevaruri ascunse de omenire pana in prezent. Sau, mai bine zis, si-a dedicat intreaga viata deslusirii unor mistere care au directa legatura inclusiv cu tara noastra. Despre ce mistere si enigma este, totusi, vorba? Pentru a afla raspunsul la toate intrebarile pe care le aveti, atunci trebuie sa cititi seria sa de carti, deoarece sigur va vor captiva atentia inca din primele pagini.

Inca de la aparitia lor, volumele publicate de acest autor fascineaza cititorii cu ineditul subiectelor care au fost abordate, dar si de natura lor ezoterica si spirituala si datorita acuratetei cu care acestea sunt descrise (cu lux de amanunte si, uneori, cu detalii ‘’infioratoare’’). Cu o prezenta pe piata de peste 15 ani, autorul demonteaza mituri si raspunde la intrebari, trateaza teme obscure si deschide orizonturile cunoasterii. Misterul, stilul alert si diversitatea subiectelor dezbatute, fac din acest autor unul dintre cei mai reprezentativi scriitori ai genului.

Bineinteles, autorul scrie sub un pseudonim, astfel incat publicarea cartilor sa devina mai usoara, pentru a face mai usoara abordarea unor subiecte mult prea delicate pentru a fi dezbatute altfel. Si este de inteles acest lucru, deoarece nu oricine rezoneasca cu acest gen. Totusi, trebuie sa admitem faptul ca Universul este infinit si tot o infinitate de secunde, minute sau ore ne-ar trebui ca sa le descoperim pe toate. Deci mereu va ramane o urma de indoiala, care ne mentine suspansul si curiozitatea de a merge mai departe cu dorinta de cunoastere, care a ‘’macinat’’ omenirea inca din cele mai vechi timpuri.

Daca vom analiza putin cartile sale, puse pe fundalul fictiunii, evenimentele relatate in cele sapte volume ale seriei de autor aparute la Editura Daksha ridica semne de intrebare cu privire atat la trecutul, cat si la viitorul omenirii. Actiunea se imbina elegant cu fine observatii de ordin psihologic si spiritual, care pot fi interpretate si ca solutii practice si eficiente pentru o viata mai buna. Daca esti deja curios sau curioasa despre ce volume este vorba, atunci trebuie sa ii vizitezi site-ul oficial si sa le descoperi acolo pe toate, inclusiv cu cateva detalii informative esentiale despre continutul fiecarui volum in parte.

Daca esti pasionat sau pasionata de mistere, de enigme, de adevaruri ascunse sau teorii ale conspiratiei, atunci acest autor este ideal pentru tine. Cartile sale sunt scrise astfel incat sa te tina captivat/a de la primele si pana la ultimele file, deci cartile merita investitia. Cu siguranta vei descoperi lucruri noi, despre care nu stiai, dar care te vor ajuta sa vezi lucrurile si din alta perspectiva, alta decat cea cu care erai obisnuit/a pana in acel moment, dar care iti poate crea o viziune noua despre tot ce inseamna Univers si nu numai.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.