Ce inseamna climacheck si cu ce te poate ajuta (P)

Articolul de astazi este putin mai tehnic si voi incerca sa iti explic ce este Climacheck si cu ce te poate ajuta acest serviciu. Ei bine, Climacheck este dedicat sistemelor de aer conditionat, refrigerare si pompelor de caldura. Acest sistem poate ajuta la scaderea consumului energiei electrice cu pana la 40% si poate deveni un real ajutor pentru buzunarul tau.

Dispozitivul Climacheck supravegheaza instalatia de racire sau incalzire si identifica eventualele probleme care apar. In aceste probleme itnra si cele legate de reglaje gresite, defectiuni punctuale, dar si eventualele setari facute gresit.

Serviciul se preteaza pentru următoarele locații și tipuri de business:

  • Supermarketuri si Hypermarketuri;
  • Cladiri de birouri;
  • Industria alimentara;
  • Industria horeca;
  • Spitale;
  • Industria plasticului;
  • Patinoare;
  • Fabrici, uzile, hale si depozite.

Cu toate astea, locurile în care poate fi folosit acest sistem pot fi extinse în functie de nevoile fiecăruia și nu trebuie să te gândești că doar cele de mai sus se califică.

Cei de la Frigotehnics ofera astfel de servicii si le imparte in doua topuri de sisteme, unul Climacheck Online – Fix, iar celalalt Climacheck Onsite – Portabil.

Climacheck Online – Fix se refera la un sistem de monitorizare fix care vine montat pe instalatie si ransmite informatiile cu ajutorul  internetului direct catre dispozitive mobile sau calculatoare. Printre principalele atributii ale sale se numara monitorizarea performantei si energiei, avertizarea din timp in legatura cu neregulile, dispune de servicii pentru analiza de la distanta si primesti suport din partea expertilor.

Climacheck Onsite – Portabil este un dispozitiv mobil care are nevoie si de un specialist care va oferi solutii pentru eficientizarea sistemului. Acest dispozitiv poate masura, valida si depista defectele. In urma acestei analize, specialistul va lua masurile necesare pentru optimizarea sistemului de racire/incalzire.

De mentionat este faptul ca acest sistem se poate configura si adapta rapid la orice sistem, monitorizarea este continua si poate oferi avertizari pentru defectele ce urmeaza sa apara, performanta este monitorizata in timp real, iar, cu ajutorul specialistilor de la Frigotehnics puteti face un plan de dezvoltare in ceea ce proveste oportunitatile si cuantificarea lor.

In concluzie, daca alegi sa folosesti Climacheck pentru afacerea ta vei fi scutit de o mare parte dintre problemele care apar adesea la aparatele de aer conditionat sau la pompele de caldura, vei reusi sa economisesti bani cu aceste sisteme care adesea merg 24/27 7/7 si, indiferent de problemele cu care te vei confrunta sau cele care stau sa apara, vei avea expertiza unui specialist pe care sa te bazezi si cu care sa te consulti pentru luarea deciziilor.

cel.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.