De ce băutul cafelei este sănătos

Ți-au spus prietenii să renunți la cafea sau ai citit asta pe internet? Ei bine, cred că dacă nu ți-a spus un medic asta nu ai de ce să-ți faci griji. Eu sunt de părere că băutul cafelei este sănătos, dar ca orice alt lucru de pe planeta asta trebuie făcut cu măsură.

De ce băutul cafelei este sănătos

De ce e bine să bei cafea și la ce ajută:

Alungă oboseala.

Aici nu prea mai are sens să spun ceva pentru că este principalul motiv pentru care bem cafea. O bem dimineața, la birou, în pauza de prânz cu scopul de a ne ajuta să rămânem alerți pe durata zilei și să ne îndeplinim toate task-urile.

Scade riscul de infarct.

În ciuda tuturor celor care susțin că această băutură face rău la inimă, află că persoanele care beau între una și trei cești de cafea pe zi reprezintă o probabilitate mult mai scăzută de a face infarct, chiar și-n cazul persoanelor mai în vârstă. Acest fapt se datorează antioxidanților din cafea.

Arde grăsimile.

Află că o ceașcă de cafea neagră te ajută în lupta cu kilogramele în plus. S-a demonstrat științific faptul că orice aliment care are în compoziție cafeină accelerează arderea grăsimilor. Dar să nu uităm ce am spus la început. Orice trebuie consumat moderat!

Ajută sistemul nervos central.

Există anumite studii care au dovedit că această băutură ajută sistemul nervos central în funcționarea sa corectă. Deși nu sunt medic ca să mă pronunț pe această temă, pot spune că din ce am citit pe internet, cafeaua este un remediu natural foarte bun și sigur.

Pe lângă toate astea, există și studii care spun că alungă durerile de cap și te ajută să trăiești mai mult.

Acestea fiind spuse, sper că citești articolul meu la cafea într-o dimineață însorită sau, în caz contrar, la adăpostul călduros a-l casei tale.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.