De ce să îți cumperi o bormasina cu acumulator? Utilizări și avantaje

Bormasina cu acumulator a devenit o unealtă electrică deosebit de populară în ultimii ani, mulți profesioniști și pasionați în ale bricolajului alegand acest sistem pentru operațiuni de gaurit sau insurubat rapid si eficient, în detrimentul bormasinilor cu fir. Energia care alimentează puterea de a executa sarcinile pentru care a fost proiectată este stocată într-un acumulator extern.

Dacă nu ai încă o bormasina cu acumulator pentru proiectele tale, în acest articol găsești informații despre utilizările ei, precum și despre avantajele lucrului cu aceasta sculă electrică modernă.

Ce poți face cu o bormasina cu acumulator?

Bormasina cu acumulator este o unealtă care îți ușurează și îți eficientizează munca, îndeplinind o serie de sarcini cu care te confrunți frecvent, fie că ești profesionist, fie meșter pentru propria gospodărie. Este o investiție de bază pentru un atelier de bricolaj, care te scutește de multe neplăceri în ceea ce privește abordarea materialelor dure și a spațiilor inconfortabile.

În primul rând, poți folosi o bormașină cu acumulator la găurirea diferitelor materiale. Sarcini de tâmplărie banale, prin care se realizează găurile necesare pentru introducerea și fixarea șuruburilor, sunt executate cu rapiditate și precizie, pentru montaje sigure și rezistente. Cu o unealtă electrică potrivită, poți găuri și metalul, operațiune pentru care vei avea nevoie de o bormașină cu percuție și acumulator.

Instalarea draperiilor, perdelelor, galeriilor, montarea mobilierului suspendat, a polițelor, rafturilor și dulapurilor de perete, precum și a tablourilor necesită realizarea de găuri în zidărie, pentru care o bormașină cu acumulator este de mare ajutor. 

Bormașina cu acumulator este un aliat de nădejde al oricărui meșter amator sau profesionist, găurind cu precizie în punctele marcate, fără a deteriora zidăria sau a produce găuri prea largi, în care materialul se macină.

Înșurubarea și deșurubarea diblurilor și șuruburilor nu a fost niciodată mai simplă, mai rapidă și mai eficientă, garantând îmbinări rapide, cu un cuplu de strângere adecvat.

Unele dintre utilizările mai puțin convenționale ale unei bormașini cu acumulator includ amestecarea diferitelor materiale precum ciment, var sau vopsea lavabilă. Bormașina acționează în acest caz ca un mixer electric, reducând timpul de omogenizare a amestecurilor în construcții. Ai grijă să cureți întotdeauna burghiele după astfel de operațiuni!

Avantaje pe care le poți avea lucrând cu bormasina cu acumulator

Portabilitatea și confortul la utilizare sunt printre principalele avantaje ale achiziției unei bormașini cu acumulator. Nu ești condiționat de prezența unei surse de alimentare la priză și poți merge oriunde cu mașina ta de găurit, ceea ce este esențial dacă lucrezi în clădiri pentru care nu s-a executat încă instalația electrică, în grădini sau ateliere improvizate în aer liber. 

Nu mai ai grija distanței între locul în care ai de dat găuri și priză, nu trebuie să cari după tine cabluri care ocupă spațiu în trusa de scule sau prelungitoare incomode.

Lipsa cablurilor îți oferă mult mai multă flexibilitate în mișcări, inclusiv la găurirea în poziții inconfortabile, în spații înguste sau unghiuri imposibile. Nu mai pierzi timp prețios cu descurcarea firelor și strângerea lor după executarea sarcinilor de bricolaj. În plus, cablurile nu se mai târăsc prin materiale care le pot murdări și economisești timp, nemaifiind nevoie și de curățarea acestora.

În proiectele mici, în lucrările curente în gospodărie, o bormasina cu acumulator îți oferă un control excelent și precizia necesară pentru operațiuni de finețe. Mașinile de găurit moderne fără fir sunt echipate cu baterii de înaltă performanță care oferă timpi de funcționare mai lungi ca niciodată. 

Acest lucru înseamnă că poți lucra pentru perioade mai lungi de timp fără a fi nevoit să te oprești și să reîncarci bateria, ceea ce facilitează realizarea rapidă și eficientă a lucrărilor. 

Totodată, acumulatorii de nouă generație sunt recunoscuți pentru încărcarea în ritm accelerat, ceea ce este un mare avantaj pentru operațiuni urgente, pentru care este nevoie de intervenții imediate.

Puterea și performanța bormașinilor cu acumulator este comparabilă cu cele ale bormașinilor cu fir, ceea ce înseamnă că nu va trebui să sacrifici aceste calități atunci când alegi o sculă cu acumulator în detrimentul unei unelte electrice de găurit cu fir.

Alege de le Fixero bormasina cu acumulator potrivita proiectelor tale!

Fie că o folosești intensiv, ca parte a instrumentarului specific profesiei tale, fie că ai nevoie de ea pentru lucrări ocazionale în gospodări, bormasina cu acumulator este unealta electrică necesară pentru flexibilitate, control, precizie și rapiditate în sarcinile de găurit și înșurubat/deșurubat. 

La Fixero găsești o gamă largă de unelte electrice de găurit cu acumulator de la branduri renumite pentru eficiență și fiabilitate. Alege din magazinul Fixero.ro bormasina cu acumulator potrivită nevoilor tale de profesionist sau pasionat de bricolaj și dă viață ideilor și proiectelor tale de amenajare!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.