Ghid: Cum alegi cizmele perfecte pentru tine (Guest Post)

Sezonul se schimba si asta inseamna o schimbare radicala in ceea ce priveste hainele si garderoba dar si incaltamintea. De vreme ce temperatura scade, multe femei au renuntat la pantofi deja pentru cizme dama speciale de iarna. Exista o multime de cizme dama ieftine pentru ca doamnele sa isi imbogateasca dressigul cu piese care sa se potriveasca la mai multe tinute diferite.

Pentru persoanele care vor sa ramana in trend cu cizme iarna este ideal acest articol pentru ca ofera cateva repere cu privire la alegerea modelului preferat. Si nu, nu este un advertorial, doar mi-am invitat prietenii să scrie pe blog.

Cum alegi cizmele perfecte

Materialul pentru cizme peste genunchi este in general pielea insa exista mai multe materiale din care tipul acesta de cizme poate fi facut.  Alegerea unui material cald este unul dintre primele lucruri de cautat.  Se va verifica de asemenea daca finisajul este bine facut si materialul este de calitate. Este bine sa se asigure certitudinea ca materialele vor rezista si la vreme proasta. La produsele din piele naturala nu exista urme de ingrijorare, insa la cizme UGG de exemplu, care sunt confectionate din tot felul de materiale nu mai exista aceasta siguranta.

Pentru a se evita incertitudinile si in acest sens se recomanda cizme UGG piele naturala. Un material suplimentar folosit in cizme in acest an a fost blana, dar daca principiile nu permit utilizarea blanii naturale femeile pot cumpara intotdeauna blana falsa, care arata foarte bine, astfel incat sa se obtina si un pret mai bun dar si o constiinta impacata. Pentru blana naturala se recomanda blana de iepure pentru ca este mai moderna dar si mai moale si mai calda.

Desi pielea este cel mai des folosit material pentru incaltamintea de iarna exista si cizme velur care vor fi mult mai pretentioase.

Pentru cei care stau tot timpul incaltati, in picioare la locul de munca cizmele din piele sunt cele mai bune, chiar daca uneori sunt simple cizme piele intoarsa.  Materialele noi au venit si au plecat, dar pielea continua sa reziste testului timpului si ramane o alegere populara pentru incaltamintea de protectie si imbracamintea de protectie. Materialele sintetice au facut cu siguranta mult pentru a reduce decalajul pe piata, dar inca nu ofera pachetul complet de stil, durabilitate si protectie asa cum se intampla in cazul cizmelor din piele.

Pielea intoarsa este un material mai elegant dar este tot piele, ceea ce inseamna ca avand o intretinere corecta, cizmele vor proteja utilizatorul de frig si de umezeala si se vor pastra mai bine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.