Gringo din 2018, un film bun!

Am decis ca anul acesta să mai fac câte un articol în care să vă recomand filmele pe care le-am mai văzut în ultimul timp. Însă nu vor fi cele din cinema că acolo ajung cam rar.

Gringo este genul de film cu umor simplu care cu siguranță te va face să ieși din sala de cinema cu zâmbetul pe buze. Se pune foarte mult accentul pe comicul de situație și de multe ori scenariul primește câte un twist la care nu te așteptai.

gringo film

Bineînțeles, multe scene și întâmplări sunt previzibile și o să-ți vină să țipi știam că asta o să se întâmple. Cu toate astea, ele nu devin mai puțin amuzante, fapt dovedit de râsetele din sală.

Acțiunea începe odată cu descoperirea unei formule care permite unei companii farmaceutice să creeze pastile cu marijuana, iar cum lucrul ăsta se află la limita legii, toată procedura trebuia să se desfășoare în Mexic. Tot acolo ajung și personajele principale, iar unul dintre ele este răpit și ceilalți au de ales între a șterge orice urmă ca el a existat vreodată sau să plătească răscumpărarea. Problema e ca sunt cam indeciși între variantele astea două.

Dacă ar fi să spun un lucru care nu mi-a plăcut așa de mult la film este acela că în trailer sunt prea multe informații și mi-aș fi dorit să văd câteva scene pentru prima dată. Per total, Gringo este un film tocmai bun de văzut în weekend cu prietenii sau după o zi grea petrecută la muncă.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.